Το πρόγραμμα «ΖΕΥΞΗ» του Συλλόγου «95» μία από τις νικητήριες δράσεις στα Βραβεία Humanizing Health Awards 2023 της TEVA

Ο Σύλλογος «95”, Ελληνική Συμμαχία για τους Σπάνιους Ασθενείς» με μεγάλη χαρά ανακοινώνει πως η δράση του «ΖΕΥΞΗ», ένα πρόγραμμα που στοχεύει να προσεγγίσει την επόμενη γενιά Επιστημόνων, ώστε να τους ευαισθητοποιήσει γύρω από τις Σπάνιες Παθήσεις, να τους προσφέρει γνώσεις, και εν τέλει να ενθαρρύνει την περαιτέρω εμπλοκή και εκπαίδευσή τους στο συγκεκριμένο πεδίο, ψηφίστηκε ως μία από τις νικητήριες δράσεις των Teva Humanizing Health Awards 2023.

Θυμίζουμε πως το Πρόγραμμα Βραβείων της TEVA αναγνωρίζει, προωθεί και επιβραβεύει νέες δράσεις στον τομέα της Υγείας, οι οποίες στόχο έχουν να βελτιώσουν την καθημερινότητα αλλά και την ποιότητα ζωής των ασθενών.

Ειδικότερα, κάθε χρόνο, στις χώρες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, οι εργαζόμενοι ψηφίζουν για την ανάδειξη πρωτοβουλιών που διακρίνονται για μία ανθρώπινη προσέγγιση στη φροντίδα προς τον Ασθενή, ενώ οι νικητές των Βραβείων είναι φορείς που υλοποιούν δυναμικές κοινωνικές πρωτοβουλίες που αποτελούν έμπνευση και προσφέρουν αυτό το «κάτι παραπάνω» στους πάσχοντες καθώς και στους οικείους τους, που συνήθως είναι και οι Φροντιστές τους.

Ο Nikolay Hadjidontchev, Γενικός Διευθυντής της Teva Ελλάδας, δήλωσε σχετικά: «Στόχος της Teva και όλων των εργαζομένων μας ήταν, είναι και θα είναι η βελτίωση της ζωής των ασθενών και των οικογενειών τους. Περίπου διακόσια εκατομμύρια άνθρωποι σε εξήντα χώρες επωφελούνται καθημερινά από τα προϊόντα της Teva. Τα Παγκόσμια βραβεία Humanizing Health είναι η έμπρακτη απόδειξη μιας προσπάθειας, πέρα από τη φαρμακευτική αγωγή, στης οποίας το επίκεντρο βρίσκεται ο ασθενής και διοργανώθηκαν στην Ελλάδα για 3η συνεχόμενη χρονιά».

Η Ιωάννα Καρώνη, Communication & Patient Support Manager Teva, δήλωσε: «Πριν από τρία χρόνια, η Teva πήρε μια κοινωνική πρωτοβουλία και έδωσε μια υπόσχεση απέναντι στον άνθρωπο: Να στέκεται έμπρακτα δίπλα σε κάθε ασθενή, να υποστηρίζει και να προσφέρει στον δύσκολο αγώνα των συνανθρώπων μας και των οικογενειών τους. Είμαι βαθιά συγκινημένη που συνεχίζουμε να τηρούμε αυτή μας την υπόσχεση και συνδράμουμε, έστω και λίγο, στη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των ασθενών». 

Ο Σύλλογος «95» θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την Teva Ελλάδας, αλλά και κάθε έναν ξεχωριστά που εργάστηκε για την εξαιρετική οργάνωση αυτού του τόσο σημαντικού πλέον θεσμού στη χώρα μας, όπως και όλους όσοι ψήφισαν και επιβράβευσαν το «Πρόγραμμα Ζεύξης Σπανίων Ασθενών και Επιστημόνων του Μέλλοντος», στηρίζοντας με τον τρόπο αυτόν το όραμα του Συλλόγου, να φτάσει δηλαδή στην επόμενη γενιά Επαγγελματιών Υγείας, προκειμένου να διασφαλίσει πως οι Σπάνιες Ασθένειες δεν θα παραβλέπονται στο μέλλον.

Πηγή: 95, Ελληνική Συμμαχία για τους Σπάνιους Ασθενείς

Επιτρέπεται η αναπαραγωγή με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής.

Related Posts